APA KATA MEREKA YANG TELAH CUBA GRAVIOLA DAN PREEVIA TEA DARI AIR KASEH?
 
 
ENCIK FUAD
ASAL/UMUR : DAMANSARA,KUALA LUMPUR / 46 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 1 BULAN
“Saya berusia 46 tahun dan telah menghidap penyakit kencing manis yang antara simptomnya seperti sering membuang air kecil,penglihatan kurang jelas dan berat badan turun secara drastik. Sebelum ini, kadar gula dalam darah saya tidak pernah dibawah bacaaan 10. Tetapi setelah rakan saya, En.Baharuddin memperkenalkan Preevia Tea kepada saya dan Alhamdulillah dengan izin Allah kandungan gula dalam darah sayasekarang telah kurang sehingga 7."
 
 
PN. PAUZIAH ( SURI RUMAH )
ASAL/UMUR : KAJANG, SELANGOR / 54 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 45 HARI
“Saya menghidap penyakit kencing manis dan darah tinggi. Saya telah mengambil ubat Kencing manis dari hospital selama lebih lima tahun. Baru-baru ini anak saya telah terbaca Iklan tea PREVIA didalam kosmo pada bulan April 2011 yang lalu. Dia telah memperkenalkan teh tersebut kepada saya dan menyuruh saya mencubanya. Setelah beberapa minggu saya meminumnya semakin hari kesihatan saya semakin baik. Sekarang saya tidak perlu mengambil ubat dari hospital lagi kerana kandungan gula dalam darah saya telah turun ke paras normal. Sebelum ini kandungan gula saya sekitar 12-15. Tetapi kesan daripada kekerapan pengambilan produk Previa Tea ini, kandungan gula saya telah menurun secara perlahan-lahan sehingga mencecah ke paras normal. Setelah itu, saya memperkenalkan produk ini kepada dua rakan saya yang menghidap penyakit kencing manis dan darah tinggi seperti saya. Sehingga ke hari ini saya terus kekal menggunakan produk Previa Tea. Previa tea amat baik dan berkesan bagi membantu masalah kencing manis dan darah tinggi."
 
 
PN.SUHAILA BINTI M.SOM
ASAL/UMUR : SIKAMAT, NEGERI SEMBILAN/ 36 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 4 MINGGU
“Pada mulanya saya tidak yakin dengan produk-produk yang berada di pasaran, tetapi apabila mendengar penerangan tentang Teh Previa, saya seakan berminat dan tergerak hati untuk mencuba teh ini. Saya berminat dengan produk ini kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan tidak memudaratkan badan saya. Saya mula meminum Teh Previa atas cadangan dari suami setelah membeli produk ini dari pengedar di Seremba. Dengan pengambilan produk kesihatan “PREVIA” kandungan gula dalam darah semakin menurun. Saya akan meneruskan minum Teh Previa kerana ianya ubat terbaik bagi saya dan seisi keluarga. Disamping itu, saya juga akan memperkenalkan produk ini kepada sahabat dan saudar terdekat tentang produk ini."
 
 
ZAMRI ABU BAKAR
ASAL/UMUR : PAHANG/41 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 53 HARI
“Ibu saya mempunyai penyakit kencing manis yang kritikal dan saya pula ada penyakit batu karang di buah pinggang saya. Sebelum ini doktor telah menyarankan ibu saya untuk memotong salah satu jari kaki ibu kerana telah hitam dan tiada tanda-tanda penyembuhan. Tiga hari sebelum tarikh yang ditetapkan doktor, saya telah terbaca iklan mengenai Previa Tea di akhbar KOSMO, tanpa membuang masa saya terus ke pejabatnya dia kajang dan membeli produk tersebut untuk ibu saya. Selepas selesai pembedahan saya telah memberi ibu saya mencuba teh tersebut. Beberepa hari selepas meminumnya, saya dapati kandungan gula dalam darah ibu saya telah turun ke paras 7-8 berbanding sebelumnya paras gula dalam darah ibu saya sebanyak 12-15. Doktor juga membenarkan ibu saya pulang ke rumah lebih awal kerana keadaan ibu saya telah stabil, ada perkembangan positif selepas pembedahan walaupun baru tiga hari. Sehingga kini kami sekeluarga masih mengamalkan produk Previa Tea dan saya juga dapati kesihatan saya dan ibu saya juga semakin sihat serta cergas kembali."
 
 
ENCIK MOHD FAIZAL BIN ABDULLAH
ASAL/UMUR :SEREMBAN,NEGERI SEMBILAN/40 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 1 BULAN
“Saya mula mengambil teh Previa pada 17 Jun 2013 dan telah mengamalkan minuman herba ini selama sebulan. Saya mengetahui produk ini berada di pasaran apabila mendapat risalah tentang Teh Previa di Uptown Seremban. Setelah membaca risalah ini saya terus menghubungi pejabat jualan yang terletak di Prima Saujana Kajang untuk mengetahui lebih lanjutt tentang produk ini. Penerangan tentang produk amat jelas dan saya tanpa ragu terus membeli sekotak untuk percubaan. Dalam seminggu saya merasakan ada perubahan dan terus mendaftar sebagai ahli Tea Previa dengan membeli 10 kotak lagi. Sehingga kini saya masih mengamalkan minuman Tea Previa sebagai minuman harian."
 
 
EN.PERIASAMY A/L SINNATHAMBY
ASAL/UMUR : SELANGOR/38 TAHUN
JANGKA MASA PENGAMBILAN : 4 BULAN
“Saya berusia 38 tahun dan telah menghidap penyakit kencing manis pada tahap Biasa sahaja. Sejak saya mengetahui yang saya menghidap penyakit kancing manis Ini, saya telah membuat keputusan tidak mahu mengambil ubat-ubatan samada dari hospital atau farmasi. Saya ingin mencari alternatif lain bagi mengatasi penyakit kencing manis saya ini. Saya membuka laman-laman web di internet dan saya terbaca satu laman web ‘ www.peri2u.com’ yang mengeluarkan produk bagi mengatasi masalah penyakit kencing manis. Apabila saya membaca dengan teliti mengenai produk ini, saya terus tertarik untuk mencuba produk ini. Ini kerana, produk ini adalah sejenis minuman kesihatan yang berasaskan tumbuhan iaitu campuran peria dan stevia yang dibuat dalam bentuk tea. Tanpa membuang masa, saya terus pergi ke pejabat Previa Tea di Kajang dan setelah mendapat penerangan yang lengkap mengenai produk ini, saya terus membeli. Pada permulaannya saya hanya membeli satu kotak sahaja kerana saya ingin melihat dahulu macam mana keberkesanannya dan apabila saya sudah dapat melihat hasilnya, saya terus menjadi ahli untuk produk ini dan sampai sekarang saya masih meneruskan pengambilan tea Previa ini sebagai minuman harian saya kerana produk ini tidak mempunyai kesan sampingan terhadap kesihatan saya."
 
 
 
 
 
 
  Untitled Document
 
 
  Untitled Document
 
Hubungi Kami
 

KOPERASI ORANG KOTA BHARU BERHAD
18-2, Jalan Putra 3, Taman Putra Kajang,
43000 Kajang, Selangor,
MALAYSIA.

Tel: +60 3 8741 2888
Fax: +60 8741 3388

 
 
 
Maklumat Pengilang
 

ENERGY BUILDER NETWORK SDN BHD
Lot B-2A-1A Jalan Prima Saujana 2/G,
Taman Prima Saujana,
43000 Kajang, Selangor,
MALAYSIA.

Tel & Fax: +60 3 8737 5691

 
 
 
HOTLINE +60 14 369 6369
Hakcipta Terpelihara © 2014 Koperasi Orang Kota Bharu Berhad.